Chiftele de zucchini cu pesmet

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2015 | 5476 vizualizari

 

Au iesit atat de gustoase,am vrut sa fac initial zucchini cu parmezan,dar cum nu aveam am facut asa :) delicioase

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel zucchini
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 leg patrunjel proaspat
  • 1 ou
  • sare/piper/usturoi/oregano/boia dulce
  • pesmet cat cuprinde
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de zucchini cu pesmet:

Dovlecelul se da pe razatoarea mare si se lasa cateva minute in castron.

Ceapa o tocam marunt,adaugam morcovul dat pe razatoare,iar dovlecelul ras se stoarce bine,iar patrunjelul se toaca marunt.

Adaugam condimentele,oul,se amesteca bine si se adauga pesmet(nu trebuie sa fie foarte tare compozitia).

Se ia cu o lingura si se pun in uleiul incins la prajit.(Se pot pune si cu mana).

Se scot pe un servet de hartie si se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de zucchini cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor